Maak je hoofd lekker leeg met Access Bars

Ben je dat patroon of die klacht helemaal zat? Is het tijd voor verandering?

Staan plezier, gemak en overvloed ook op jou wensenlijstje? Met elke Bars-sessie verwijder je beperkende beslissingen, oordelen en emoties uit je systeem. Vergelijk het maar met de spam in je e-mail, weg ermee! Dus ben jij toe aan meer ruimte, ontspanning en bewustzijn in jouw leven? Boek een Bars-sessie en ervaar wat het met je doet!

Wat is BARS®?
De BARS® omvat 32 energetische banen op je hoofd. Deze punten bevatten de elektrische lading van alle beperkende ideeën, gedachten, gevoelens en emoties die zorgen voor vermoeidheid, stress en beperkingen in je leven. Door zachte aanraking van deze BARS® punten, tijdens een BARS® behandeling, gaan deze energetische banen stromen en worden blokkades (vastzittende energie) in je lichaam afgevoerd. Hierdoor zal je meer ruimte in je hoofd ervaren, waardoor je nieuwe keuzes kunt maken voor wat je werkelijk wilt in je leven, zonder overbodige oude ballast. Je kunt de BARS eigenlijk goed vergelijken met het opschonen van een computer….

bars op het hoofd

Prijzen:

€70,- per sessie van ongeveer anderhalf uur.

2 gedachten over “Maak je hoofd lekker leeg met Access Bars

 1. Hoi Danielle. Waar wordt deze behandeling gegeven? Vriendelijke groet Carla Govers

  1. Hallo Carla,
   Bars kun je ontvangen bij mij in Alkmaar of elders in het land bij andere behandelaars.
   Kies wie jou het meeste aanspreekt. Je zult niet de eerste zijn die daarvoor flink wat kilometers gaat rijden.
   Waar woon je? Ik help je graag met het vinden van de voor jou meest geschikte persoon en als je mij kiest, van harte welkom!

Geef een reactie