Geplaatst op 4 Reacties

Workshop Maya-astrologie

Naast de cursus duurzaam en bewust leven wil ik op de korte termijn ten minste één workshop Maya-astrologie geven. Binnenkort ga ik dat al ergens doen in besloten kring, afhankelijk van hoe dat verloop zal ik daarna op dezelfde of een andere locatie nog zo’n workshop doen. Ook zal ik dan de mensen van ruilkring Letsa uitnodigen om mee te doen.

Inhoud: eerst vertel ik in 10 á 15 minuten kort wat Maya-astrologie inhoudt. Daarna kunnen er vragen gesteld worden waarna we onze geboortegolf gaan tekenen en kleuren.

Meenemen: Alle materialen zijn aanwezig, gebruik je graag je eigen potloden dan kun je die meenemen (rood, wit, blauw, geel.)

Locatie en tijdstip: Het zal zowiezo in Alkmaar plaats vinden en ik denk aan een avond doordeweeks en/of een zondagmiddag.

Kosten: voor leden van Letsa 35 zonnen*, voor alle anderen 17.50 euro* als vergoeding voor gemaakte kosten voor (granen)koffie, thee en versnapering.

Graag hoor ik wie er interesse heeft, vijf mensen zou ideaal zijn.

* prijs is aangepast op 14 juni 2010

4 gedachten over “Workshop Maya-astrologie

 1. […] The busiest day of the year was May 25th with 52 views. The most popular post that day was Workshop Maya-astrologie. […]

 2. […] This post was mentioned on Twitter by Danielle Duurzaam, Danielle Duurzaam. Danielle Duurzaam said: Workshop Maya-astrologie: http://wp.me/pOJ7t-1k […]

 3. Hoi Marie-Bernadette,
  dankjewel wederom voor je complimenten en het delen van je gedachten.

  Inderdaad vraag ik alleen een onkostenvergoeding. Ik heb een uitkering en als ik geld ga verdienen zal ik 70% moeten inleveren. Ik vraag dus slechts een onkostenvergoeding.

  Hopelijk komen er veel aanmeldingen zodat ik veel workshops kan gaan geven. Ik wil hier, bijvoorbeeld op Ekosofia, mijn beroep van maken.

  Hartelijke groet,
  Danielle

  aangepast 3 juni 2010

 4. Ha Danielle,

  Ja ik kan wel niet komen, maar met belangstelling heb ik deze post gelezen.

  Bovenal valt mij het uiterst sympathieke honorarium op, dat je vraagt.

  Grtjs,
  Marie-Bernadette

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.