Geplaatst op 5 Reacties

Cursus duurzaam en bewust leven?

Het is alweer even geleden dat ik op het idee kwam om voor iedereen die door de bomen het bos niet meer ziet een cursus over duurzaam en bewust leven te schrijven. Ik maakte een opzet en daarna bleef het een tijdje liggen. Ik kwam het weer tegen, wijzigde de opzet en maakte hoofdstuk 1 af. Toen liep ik vast.

Zojuist kwam het idee in mij op om hier online eens te gaan kijken hoeveel mensen er interesse hebben om naar onze gezellige huiskamer in Alkmaar te komen en daar in elk geval de eerste les te komen meemaken. Ik zou het ook als workshop kunnen doen.

Hierbij gaat het om een eerste kennismaking waarbij we gaan inventariseren wat ieder al doet aan bewust en duurzaam leven, discussiëren over de term “duurzaam” en zijn betekenis, erachter komen wanneer er sprake is van “greenwashing” en we onze eigen voetafdruk berekenen.

Graag hoor ik van je waarom je wel of niet mee zou willen doen aan deze eerste les dan wel workshop!

5 gedachten over “Cursus duurzaam en bewust leven?

 1. […] van lang geleden Laatst kwam het na lange tijd weer ter sprake, mijn wens om een cursus duurzaam en bewust leven te geven. Ik omschreef de cursus aan degene die mij de vraag stelde als volgt: een cursus waarin […]

 2. Hoi Danielle,

  Leuk idee. Ik heb interesse om mee te doen.
  Gr. MYra

 3. Leuk plan, Daniëlle!

  Lijkt me leuk om eens mee te doen, ondanks dat ik niet in de buurt woon.

 4. […] This post was mentioned on Twitter by Danielle Duurzaam and Danielle Duurzaam, Danielle Duurzaam. Danielle Duurzaam said: Cursus duurzaam en bewust leven? Doe jij mee? http://wp.me/pOJ7t-16 […]

 5. Hoi Danielle,

  Leuk plan!
  Je begrijpt, dat ik er niet bij zal zijn, omdat ik ’n beetje te ver woon 😉

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.