Een nieuw project

Over hoe ik op de naam “Danielle Duurzaam” kwam en wensen voor de toekomst.

Tijden veranderen en zo ook mijn interesses. Toen ik op een dag besloot mij aan te melden op Hyves om mijn website www.zokanhetook.net te promoten bleek de gebruikersnaam ZoKanHetOok al bezet te zijn. Natuurlijk is een naam als “Danielle” ook allang bezet maar zo creatief als ik ben kom ik altijd wel op iets. Vanwege mijn “duurzame” (langdurige) interesse in duurzaamheid en aanverwante onderwerpen was de naam “Danielle Duurzaam” snel geboren.

Een paar maanden geleden kreeg ik inspiratie en registreerde onder andere de domeinnaam www.danielleduurzaam.nl die ik binnenkort naar deze blog laat doorsturen. Geen nieuwe websites voor mezelf meer, na 5 jaar websites bouwen en altijd weer wat anders willen doen ik het voor nu met blogs als deze. Dan kom ik nog eens toe aan schrijven en blijf ik minder hangen in de opmaak van de lay-out.

Websites maken blijf ik wel doen voor anderen voor zover dat binnen mijn interesse en andere activiteiten past. Ook folders ontwerpen, informatief schrijven, de maandelijkse nieuwsbrief van ZoKanHetOok en al die andere dingen die mij energie geven, blijf ik zeker doen. En dan hoop ik via die wegen ook nog eens tot een duidelijk nieuw beroep te komen en mijn centen te verdienen met werk waar ik energie van krijg in een warme omgeving waar men al mijn talenten en mijn enthousiasme waardeert en nooit meer kwijt wil.

Hoe dit nieuwe project “Danielle Duurzaam” gaat verlopen en wat er uit voort komt, de tijd zal het leren.

5 gedachten over “Een nieuw project”

  1. dat van dat geld klopt. ik maak me er al jaren geen zorgen over. en heb slechts een uitkering. en er is een tijd geweest dat ik het niet op kon maken in één maand.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.