Ik heb een oplaaddag

Over mijn baaldag of anders gezegd, oplaaddag.

Ja, vanmorgen had ik het meteen door toen ik met veel moeite en laat uit bed kwam, ik heb een baaldag. Ik heb het hernoemd naar oplaaddag, dat is wat ik aan het doen ben. De hele dag een beetje rommelen in huis, wat wasjes draaien, beetje dagboek bijwerken, beetje internetten enzovoort. Vanmiddag boodschappen doen zoals altijd, dan ben ik er dus ook nog even uit vandaag.

De afgelopen week gebeurde er veel: zo hebben we eindelijk de lang gewenste laptop aangeschaft (pff, die spanning komt eruit en valt weg), is het in mijn nek geschoten en blijkt dat een goed ding te zijn, heb ik spierpijn van het twee uur lang tuinieren op mijn hurken, heb ik Remco gesteund toen hij een dippie had, heb ik tweemaal toe samen met andere prachtige inzichten rondom tuinieren en voeding gehad… kortom ik had veel energie en was herstellende van spierpijn aan nek en schouders en kuiten, nu mag het even allemaal binnenkomen, in mijn systeem indalen en tot rust komen. Vannacht lekker slapen en morgen hopelijk weer zin om de tuin in te gaan, bloemen zaaien!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.