Lonten maken eerste stapje richting kaarsenworkshops

Vanavond en op de andere inloopmomenten ga ik aan de slag met lonten maken. Laatst heb ik het aan iemand geleerd en deze positieve ervaring vraagt om meer! Vanavond komt mijn schoonmoeder helpen op de open avond want zij wil mij graag helpen met mijn bedrijfje. Een perfect moment om mijn lontenvoorraad te vergroten door samen lonten te maken. Mochten er andere wensen zijn zoals een rondleiding door het huis en het winkeltje of uitleg over de werking van wasmagneten, dan is daar ook ruimte voor.

Ook al heb ik een beetje koudwatervrees wat betreft het geven van workshops, stapje voor stapje ga ik de basisvaardigheden kaarsen maken aan anderen leren te beginnen bij het lonten maken. Zo doe ik ervaring op en kan mijn zelfvertrouwen groeien om dan binnenkort iedereen die zo graag een workshop bij me wil doen deze ook te kunnen geven!

2 gedachten over “Lonten maken eerste stapje richting kaarsenworkshops”

    1. Ja want alle sojakaarsmakers zijn collega’s en geen concurrenten. Ik kan nooit in mijn uppie de vraag naar sojakaarsen aan als deze doorbreken in Nederland. Dan kan ik heel veel collega-kaarsemakers gebruiken! Bovendien kunnen die bij mij hun materialen inkopen, dus ik verdien er sowieso aan. Groetjes,
      Danielle

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.