Geplaatst op Geef een reactie

Mijn site Zo Kan Het Ook gaat offline..

Er zijn binnen mijn leven veranderingen gaande en die beginnen nu ook door te dringen tot mijn teksten en mijn online activiteiten. Zo ben ik bezig het gebruik van mijn mobiele telefoon af te bouwen en ben ik gestopt met het publiceren van de bd-agenda. Ik blijf voorlopig wel gewoon bloggen, over de tuin natuurlijk, en hopelijk binnenkort ook over mijn ervaringen met wasbaar maandverband. De cursus NFP gaat binnenkort van start en zo is er van alles gaande ook buiten het tuinieren om.

Vanwege mijn irritatie over de vragen die gesteld worden over het onderwerp gelatine op mijn website Zo Kan Het Ook en mijn duidelijk verminderde interesse bij het ontvangen van de bezoekerstatistieken heb ik besloten deze website voor einde van dit jaar helemaal offline te halen. Ik vind de teksten namelijk behoorlijk verouderd en ik wil graag dat alles wat in mijn naam op internet staat (en waar ik zelf toegang toe heb) mijn huidige denken en doen ondersteund. Dat doen veel teksten op Zo Kan Het Ook niet meer, de meeste lopen behoorlijk achter op de huidige ontwikkelingen en op mijn verkregen inzichten en veranderde mening. Omdat ik geen zin heb in het herschrijven van de teksten heb ik besloten de hele site offline te halen, iets waarvan ik nooit gedacht had dat dat nog eens zou gebeuren… en ook best wel eng!

De best bezochte onderwerpen op www.zokanhetook.net site zijn gelatine en antroposofie, met beide onderwerpen heb ik absoluut geen binding meer. Als iemand dan een vraag stelt over zo’n onderwerp kan ik deze persoon alleen maar teleurstellen, zonde van de ander en mijn tijd en energie.

Wat ga ik straks met de url doen? Geen idee nog…. voorlopig verwijs ik door naar deze blog voor up-to-date teksten van mijn hand.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.