Votief kaarsen

Een votief kaarsje van sojawas brandt 13-15 uur in een passend glaasje. Handgemaakt en verkrijgbaar in prachtige kleuren en heerlijke geuren.Naar de webshop.

Wat voor kleuren kan ik verwachten?
Alle sojakaarsen met kleur komen in pasteltinten, helemaal passend bij zo’n prachtig natuurproduct.

Kan ik ook geurkaarsen krijgen?
Votiefs van sojawas zijn ook als geurkaars verkrijgbaar in leuke combinaties als paarse lavendel en groene munt.

Waarom passende glaasjes erbij kopen?
Als je een afwijkend glaasje neemt om de votief in te branden, kan het zijn dat de kaars minder goed brand, bijvoorbeeld omdat het glaasje breder is. Als de was smelt vult het glaasje zich. Bij een breder glaasje zal de lont onvoldoende zijn en zal er een “tunnel” ontstaan in de kaars.

Ik heb al glaasjes van hetzelfde formaat, kan ik daar een votief kaars in branden?
Als het glaasje recht is (dus één breedte maat heeft), het aan de binnenkant 6 cm hoog is en aan de binnenzijde 5,2 cm breed is, zou een votief kaars er goed in moeten kunnen branden.

Kun je de glaasjes goed schoon krijgen?
De glaasjes zijn goed schoon te krijgen met een heet sopje (handschoenen aan!) met milieuvriendelijk afwasmiddel. De was smelt namelijk al rond de 45 graden. Votief glaasjes kunnen mee in de vaatwasser. Als het glaasje door het branden een beetje viezig wordt, kun je het makkelijk met een doekje of papiertje even oppoetsen.

Hoeveel glaasjes heb ik nodig?
De ideale hoeveelheid glaasjes is natuurlijk heel persoonlijk. Ik raad je aan om altijd een schoon glaasje achter de hand te hebben.

Ja ik bestel graag witte votiefsgekleurde votiefsvotief met geur