Onze ervaringen

HELAAS, WIJ VERKOPEN GEEN WASMAGNETEN MEER

Je kunt ze wel nog aanschaffen via:

https://www.megatopper.nl/Webwinkel-Product-4869774/Waswonder-wasmagneten.html

Wij gebruiken de wasmagneten al jaren met plezier en daarom verkoop ik ze ook graag. Ik kan uit eigen ervaring zeggen dat wasmagneten een goede vervanger voor wasmiddel is. Zelfs zo goed dat ik weleens een verhaal hoorde over hoe jaren geleden een wasmiddelenproducent de  verkoop van wasmagneten naar beneden wist te brengen door op tv de dingen flink af te knallen. Een bedreiging voor de wasmiddelenfabrikant dus, anders zou die niet zo fel reageren.


Wasmagneten gaan in de trommel mee met de was. Ze veranderen de oppervlaktespanning van het water op dezelfde manier als wasmiddel doet. Ze maken ook even schoon als wasmiddel doet. En omdat wasmagneten in de trommel blijven, vergt het de handeling van wasmiddel toevoegen niet, een handeling minder dus. Verder besparen ze enorm veel wasmiddel en dus geld en gesleep. Met alle voordelen voor het milieu want wasmagneten gaan een leven lang mee.

In principe zijn wasmagneten geschikt voor elke machine, mits de trommel van metaal is en de magneten dus aan de binnenkant aan de trommel kunnen kleven. Wasmagneten hebben geen nadelen voor de machine, hoewel de meeste fabrikanten ze zullen afraden omdat ze er onbekend mee zijn.

Wij wassen zelf al jaren met wasmagneten en zijn er zeer tevreden over. Alle kleding, handdoeken en beddengoed worden prima schoon. Perfect wit wasgoed, geurend wasgoed en hardnekkige vlekken verwijderen vragen wat extra handelingen. Wasmagneten bevatten namelijk geen geur, geen witmakers en geen hardnekkige vlekkenverwijderaar. Wat wel zo fijn is, dan kun je namelijk zelf kiezen wanneer je wat en in welke vorm toevoegt of gebruikt.

Mocht je nu nog twijfelen, lees dan toch even verder. Want eigenlijk is het een kwestie van de psychologische drempel nemen. En misschien helpt het als ik je vertel dat deze magneten ooit ontwikkelt zijn door NASA. Want astronauten in de lucht willen ook schone kleding en dan neemt waspoeder zoveel ruimte en gewicht in!

Deze twee WasWonder wasmagneten hebben ons de afgelopen jaren al vele kosten bespaard aan waspoeder. We doen wekelijks boodschappen met onze bakfiets en die is meestal flink gevuld als we terugkeren. Toch zit er eigenlijk zelden iets bij om de was mee schoon te krijgen. Wij gebruiken namelijk al sinds 2008 of langer WasWonder Wasmagneten. Alle dagelijkse was wordt er mee schoon, van broeken, truien en sokken tot beddengoed en  handdoeken. Enkel vlekken zoals flinke bloedvlekken in wasbaar maandverband dienen voorbehandeld te worden. Wij blijven altijd wassen met onze magneten en nemen deze zelfs mee op vakantie!

  • vervanger van wasmiddel
  • geen geknoei meer
  • geschikt voor mensen met astma en/of allergie
  • éénmalige aanschaf met levenslange garantie
  • zeer milieuvriendelijk
  • scheelt veel geld

Bestellen kan via de winkel. Vragen? Neem gerust contact op!

1 gedachte over “Onze ervaringen

  1. Ik was al enkele jaren met de wasmagneten. Mijn was is prima schoon. Goed voor mijn portemonnee en voor het milieu.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.