We hebben écht wel invloed op ons leven!

Er zijn er heel wat van, van die mensen die vertellen hoe je rijk kunt worden -en dat dat absoluut meer is dan alleen maar een banksaldo met 6 cijfers of meer-. In de winter was ik lid van diverse nieuwsbrieven maar toen er in februari even andere prioriteiten waren, heb ik de meeste nieuwsbrieven afgemeld en nee, missen doe ik ze niet. Maar door het boekje over “geld kracht liefde” kwam het onderwerp toch weer ter sprake. Misschien dat Remco me daarom wel een mail stuurde met een artikel over waarom “Hans Klok nog niet rijk is“.

In eerste instantie dacht ik dat het artikel geschreven was door een vrouw op wiens nieuwsbrief ik een tijdje geabonneerd was. Toch bleek het weer iemand anders te zijn, namelijk Tineke Rensen over de financiële mindset. Ik kan me niet herinneren al iets met haar “lessen” gedaan te hebben dus kon ik het toch niet laten om even op haar website te snuffelen en “toevallig”reageerde ze op een tweet van mij waarna ik haar vroeg of ze mijn blog al gelezen had. Dat had ze niet en deed ze direct wat een leuke reactie op mijn blog over leven in overvloed opleverde, een compliment via Twitter en een fijne e-mail wisseling.

Onder het kopje “gratis” meldde ik mij aan voor de cursus en ook het winnen van een gratis strategiesessie waarvoor ik een flinke vragenlijst invulde. In die vragenlijst kwamen allerlei zakelijke doelstellingen en “hoe ga je om met” vragen langs. Toen begon ik te beseffen dat ik dus niet eens zakelijke doelstellingen voor de komende 3 tot 6 maanden heb! Hoe kan het universum dingen voor mij laten gebeuren, hoe kan ik gedachtekracht inzetten als ik niet eens voor mezelf helder heb wat ik wil?

Deze en de andere vragen brachten (alweer) allerlei emoties, gedachten en inzichten naar boven. Het is nu woensdagmiddag en sinds ik maandagochtend intensief hiermee bezig was, blogs schreef en flink twitterde, komen er echt van alle kanten dingen op me af. Er lijkt wat in beweging te zijn gekomen, blijkbaar heeft mijn beslissing zondagavond om met mijn inzichten en vragen rond overvloed en geld naar buiten te komen, allerlei stromen op gang gebracht. Dit maakte ik al eerder mee toen ik na de gebeurtenissen van februari in april weer actief met mijn bedrijf aan de slag ging, dat heeft toen een heleboel werk en omzet opgeleverd. Eind mei zakte dat weer in en nu lijkt de golf weer omhoog te gaan… (ware het niet dat volgende week onze vakantie begint).

Anyway…. mooi om te zien hoe als ik van alles in werking zet er van alle kanten dingen terugkomen. Dat is “de voorzienigheid aan het werk” om Tinekes woorden maar even te lenen.

Eén gedachte over “We hebben écht wel invloed op ons leven!”

 1. Hallo Daniëlle,

  Wederom zo leuk om te lezen hoe je over gedachten en zielenroerselen blogt.

  En inderdaad wel heel erg “TOEVALLIG” dat jij al op mijn site had gekeken en ik op één van 1000den tweets die ik in mijn timeline voorbij zie komen reageer.
  Jouw tweet.

  Hard werken en niet weten waar je naar toe gaat met je bedrijf levert inderdaad weinig anders op, dan hard werken.
  Het universum kan je inderdaad niets sturen als je niet weet wat je wilt, want dan kun je ook niks vragen.

  Helaas maak ik dit heel veel mee bij onderneemsters.
  Dat ze niet weten wat hun korte en lange termijn doelen zijn.

  En over rijk worden zonder geld, 🙂
  Ik weet niet of je mijn originele artikel over Hans Klok hebt gelezen of het artikel via mijn column op “de ondernemer”
  Kijk maar eens op mijn blog.
  Bij het commentaar heb ik uitgelegd wat een misvatting er bij veel mensen heerst over rijk zijn.

  http://hoe-word-ik-miljonair.nl/blog/waarom-illusionist-hans-klok-nog-steeds-niet-rijk-is/

  Een gelukkig met geldgroet,

  Tineke

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.