workshop sojakaarsen maken bij danielle duurzaam

Workshop sojakaarsen maken met Veronica Danielle

Sojakaarsen workshop voor particulieren

Onder leiding van Veronica Danielle maak je je eigen sojakaarsen. Van de materialen klaarleggen tot het bevestigen van de lont en kleuren uitkiezen tot de was laten smelten en gieten, het komt allemaal aan bod! Desgewenst worden er ook theelichten versierd.Tussendoor is er ruimte voor wat lekkers en een plaspauze. Natuurlijk vertellen we je graag over het vak van sojakaarsen maken. en de andere activiteiten die we bieden. Wie thuis verder wil kan voor tegen een extra scherpe prijs doe-het-zelf pakketten aanschaffen. Na anderhalf tot 2 uur kun je je zelf gemaakte kaars(en) mee naar huis nemen.

TIP: LEUK VOOR KINDEREN ÉN VOLWASSENEN: WORKSHOP “KLEURFESTIJN”

Locatie workshop: op locatie in Nederland of België bij Veronica Danielle in Daalmeer, Alkmaar
Organisatie workshop: Veronica Danielle Klinkenberg van Danielle Duurzaam
Duur workshop: ca. 90 tot 120 minuten
Aantal deelnemers: minimaal 6, maximaal 10 personen

Sojakaarsen workshop voor professionals en ondernemers

Met maximaal twee personen ga je voor 2 uur aan de slag. Je krijgt uitleg over de materialen en de eigenschappen. Je maakt twee verschillende kaarsen zodat je bekend raakt met de twee verschillende soorten sojawas die Danielle Duurzaam gebruikt. Daarnaast mag je me alles vragen wat je wilt weten om naderhand zelf aan de slag te gaan. Geschikt voor toekomstige sojakaarsmakers, als hobbyist of voor wie wil gaan verkopen. Of voor medewerkers in de gezondheids- en cosmeticabranche die graag met ecologische kaarsen aan de slag gaan.

Elementen workshop sojakaarsen maken:

Na een intro over sojakaarsen en een korte uitleg gaan we aan de slag. Terwijl de was smelt op kies je de geur(en) die jij aan de kaars wilt geven. We leren hoe je de lont bevestigt en ervoor zorgt dat deze mooi in het midden komt en blijft. Je leert over het toevoegen van de geurstof, het schenken van de was en de hoeveelheden en tijden die nodig zijn voor het maken van een sojakaars.

Resultaat workshop:

De workshop voor particulieren geeft een paar uur plezier en een mooie, zelfgemaakte kaars om mee naar huis te nemen.

De workshop voor professionals en ondernemers biedt kennis om zelf sojakaarsen te gaan maken voor gebruik binnen een bedrijf of om te verkopen.

Wat klanten zeggen over de workshop:
Dit is zo leuk om te doen. Voor jezelf of met een groepje. Nu heb ik unieke, zelfgemaakte kaarsen gemaakt die ik bewaar voor verjaardagen. Ik ga dit zeker nog eens doen! Fer Burger

Wat kost het?

De prijs hangt af van de wensen van de klant, dus variërend van €12,50 tot €20,- per persoon bij een workshop met minimaal 3 personen.
Bij een individuele workshop waarbij ik al mijn kennis beschikbaar stel, vraag ik €35,- per uur inclusief btw voor maximaal 2 personen.

Waar vind het plaats?

Bij Danielle Duurzaam thuis in Alkmaar in een informele omgeving is ruimte voor 4 personen. Bij meer personen zijn de locatie en meerkosten in overleg.

Wanneer?

Workshops worden gehouden in het kaarsenseizoen van september t/m mei. In de zomer houden we geen workshops.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door via het contactformulier je wensen te laten weten
Na aanmelding krijg je een mail met adresgegevens, route en de factuur.
De factuur dient 48 uur, dus 2 dagen vóór aanvang van de workshop voldaan te zijn, dit is tevens je definitieve bevestiging.

Betaling

Na aanmelding ontvang je een factuur, deze 48 uur voor aanvang van de workshop digitaal voldaan te zijn.
Bij afzeggen blijft het tegoed staan en kan de workshop een andere keer ingehaald worden.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.