Zero Zum of trauma

Zero Zum of trauma (nul-som van trauma) is een bodyprocess van Access Consiousness dat het lichaam helpt te genezen van trauma. Onder andere toepasbaar bij bewegingsbeperking in combinatie met pijn, bijvoorbeeld door herhalende bewegingen.

Ook als je geen van bovenstaande klachten heb, kan dit proces toch heerlijk zijn om te ontvangen!

De behandeling wordt gegeven aan de hand van jouw vraag in combinatie met waar je lichaam om vraagt. Je bent van harte welkom bij mij thuis waar je mag plaatsnemen op mijn massagetafel.

Boek hier je Zero Zum of Trauma behandeling!


Verslag over de class waar ik Zero Zum of Trauma leerde.

Begin juli 2018 was ik in Utrecht voor de bodyclass “Trauma door jouw ogen” bestaande uit de bodyprocess Zero zum of trauma” en “Correcting vision”. We begonnen met het doen van clearings door het stellen van vragen en het gebruiken van de Clearing Statement van Access Consiousness. Wauw, wat bracht dat veel omhoog en wat een prachtige inzichten kwamen hier uit voort!

Toen was het eerst tijd voor de lunch, waarna we “Zero Zum of Trauma” gingen uitwisselen. Een bodyprocess dat goed toepasbaar is bij trauma voortkomend uit herhalende bewegingen en intensief sporten. In mijn geval mijn nek en schouders die de laatste tijd gespannen zijn. Ik vermoed door een fysieke houding, al is me nog niet helemaal duidelijk wat precies. Daarnaast heb ik ook wel wat last van anderen op mijn schouders gedragen, tijd dat deze hun last zelf gaan dragen. Bye bye!

Daarna door met Correcting Vision, het ogenproces van Access Consiousness. Al tijden ben ik in de vraag over wat er mogelijk is betreffende mijn ogen. Ik zou namelijk graag helder zien, zonder die bril. Ik vond het een heerlijk proces en jammer toen het afgelopen was.

Maar het was nog niet helemaal klaar voor mij. Ik had namelijk eerder op de dag een vraag gesteld en Petra had daar een inzicht over. Dat werd een hele fijne clearingsessie die licht schijnt op iets waar ik als een tijdje zoekende in was. Heel blij dus hiermee!!

Al met al heel blij dat ik gegaan ben, blij met de certificaten en dankbaar voor hoe goed ik me nu voel en wat ik allemaal losgelaten en geleerd heb


Interesse om dit proces te ontvangen?

Ik geef de eerste drie behandelingen gratis weg en de volgende zeven betalen slechts een tientje!

Boek hier je Zero Zum of Trauma behandeling!