Geplaatst op Geef een reactie

Zo Kan Het Ook teller maakt overuren

Nieuws dat ik zojuist op mijn website www.zokanhetook.net plaatste:

Vandaag is er op de website van Medianed een bericht verschenen over een ludieke kranten actie die georganiseerd zou zijn door het collectief zo kan het ook. Daarbij wordt gelinkt naar deze site. Hoewel het ik altijd vanuit een positieve benadering de artikelen op deze site geschreven heb, ben ik absoluut niet degene van collectief zo kan het ook.
Ik ken ze niet en graag zou ik in contact komen met degene die hier meer van weet en met de schrijver van het artikel met de vraag de link naar mijn website weg te halen. Want al ben ik zeer blij met de bezoekers en is mijn teller gestopt met tellen omdat het maximum van mijn gratis account bereikt is, liever zou ik deze vele bezoekers krijgen omdat men deze site zo geweldig vind en niet ten gunste van iemand anders. Natuurlijk ben je welkom om eens lekker op mijn site rond te neuzen en wie weet vind je op mijn blog nog meer interessante artikelen.
Dank voor je aandacht, Danielle Klinkenberg, de webmaster.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.