Blogs van Danielle Duurzaam

Deze blogs gaan over een 34-jarige vrouw en haar man, hun koophuis, volkstuin en kater. Zij schrijft over hoe zij als arbeidsongeschikte werkneemster zichzelf werk verschaft door haar eigen bedrijf te starten. En hoe ze als thuiswerkende vrouw zonder de structuur van een gezin, gedwongen wordt een werkend dagritme voor zichzelf te creëren.

Ze begreep als klein meisje niets van de wereld en na werd een idealistische, sombere twintiger. Nu laat ze elke dag een beetje zwaarte achter en leert beetje bij beetje volledig aanwezig te zijn en het aardse leven te omarmen. Zo zal ze op een dag ontdekken dat ze de heerlijke, energieke en zonnige vrouw geworden is, die ze altijd al heeft willen zijn.

Inmiddels is het 2020. Ze is nu 39 jaar, gescheiden en weer op zichzelf. Ze heeft de rijtjeswoning die ze altijd al heeft willen hebben. Ze heeft een paar hele fijne vrienden bij wie ze altijd terecht kan.

Ze heeft de afgelopen jaren heel veel oude shit van zich afgeschud en nog steeds is ze niet leeg. Toch is ze een stuk aangenamer gezelschap, vooral voor ze zichzelf. Maar ze is vooral een heleboel levenswijsheid rijker.

Vanuit de leegte die de oude shit heeft achter gelaten en de levenswijsheid die ze nu rijk is, creert zij nu een nieuw bedrijf. Kijk zelf maar, hoe dat eruit ziet! www.coloredcandles.nl

p.s. de blogs die je hier nog kunt lezen zijn verouderd en representeren niet meer hoe ik nu in het leven sta. Wil je mij leren kennen hoe ik nu ben, klik door naar mijn nieuwe website! Dankjewel en ik zie je daar 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.