Mijn column in tijdschrift “Smultuin”

Mijn column is verschenen in het digitale maandblad “Smultuin”.

Vandaag is het juni nummer van de “Smultuin” uitgekomen, een goed gevuld digitaal maandblad met verhalen van biologische en biologisch-dynamische tuinders , informatie over groenten, fruit, kruiden en bloemen, over hoe men vroeger planten gebruikte als kleurstof om kleding mee te verven, boeken over alles wat met tuinieren te maken heeft, uitgaanstips in tuinensfeer en natuurlijk recepten om al het lekkers uit de tuin te verwerken tot een “heerlijk smulfestijn”!

Toen ik het Juni nummer zojuist ging lezen kreeg ik meteen inpiratie voor nieuwe teksten. En dat is ook wat Claudia Reina wil met haar tijdschrift: inspireren!

Sinds deze maand dus ook een column van mij. Als je denkt dat ik nu een gat in de lucht spring, nou dat deed ik wel toen ik de e-mail kreeg met de vraag of ik een column wilde schrijven! Nu ben ik toch minder blij dan gedacht, misschien voel ik me nog een beetje verlegen. Terwijl ik hier best trots op mag zijn!!

Meer over de Smultuin op www.smultuin.nl!

Eén gedachte over “Mijn column in tijdschrift “Smultuin””

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.