Wow, wat een energie

Over mijn middag met het ontwerpen van een inschrijfformulier oen het verzamelen van folders om neer te leggen bij Judith Esser tijdens haar lezing over Maya-astrologie waar ik zelf helaas niet bij kan zijn. En de energie en inspiratie die ik beleef hierdoor!

In 2008 deed ik bij Judith Esser de cursus Maya-astrologie en sindsdien kom ik haar regelmatig tegen. Ze heeft een biologische volkstuin, is actief bij Letsa en bezoekt net als ik de Estafette en kringloopwinkel Rataplan. Vorig jaar heeft ze mijn tuin energetisch gevoeld en om haar terug te betalen (in uren) help ik haar met wat drempels. Je weet wel, van die dingen die je wel wilt maar waar je op de één of andere manier niet of te weinig aan toekomt. Zo doen we wat voor elkaar en hebben we leuk contact.

Vanavond geeft ze bij haar thuis in de praktijk een lezing over Maya-astrologie. Helemaal actueel gezien de veranderingen in de wereld. Helaas kan ik er niet bij zijn, wij (Remco en ik) starten vanavond met de kennismakingscursus “Geweldloze communicatie” georganiseerd voor en door Ecodorp Bergen. Judith vroeg mij of ik wat folders had om neer te leggen voor vanavond bij de lezing en of ze de wasmagneten mag lenen. Zojuist heeft ze alles meegenomen, waaronder proefnummers van Velt met de aankondiging van werkgroep Ecotuinieren Alkmaar, folders van Tientjes, folders van de cursus Natuurlijk omgaan met vruchtbaarheid, flyers van sojakaarsen met mijn visitekaartje eraan vast en een inschrijfformulier. Dat inschrijfformulier is voor als mensen vrijblijvend informatie willen over de aanschaf van de wasmagneten of de sojakaarsen. Ook noem ik er kort Maya-astrologie, Judith geeft de cursus en ik richt me op consulten, genoeg werk voor twee mens (“man”).

Het inschrijfformulier

Met het inschrijfformulier ben ik een aantal uurtjes bezig geweest. Gisteravond was ik bezig met een folder waarin ik mijn aanbod noem, maar dat zou veel te veel werk opleveren. Dus bedacht ik dat een inschrijfformulier, met een korte omschrijving van de producten, een goede oplossing was. En het is me nog geweldig goed gelukt ook!

Judith belde of ze later kon komen en zo had ik voldoende tijd om het formulier helemaal af te maken. Want lekker pielen in Word en met de opmaak spelen vind ik helemaal te gek. Ik krijg er al jaren complimenten over. Geweldig toch, hoe dat allemaal weer fijn in elkaar past! Toen ze de spullen kwam ophalen was ik helemaal druk van enthousiasme en inspiratie. We hebben nog even heerlijk uitgewisseld met elkaar. Wow, wat een energie!!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.